19. 4. 2024

Články Online – iMagazín, který si tvoříte sami

Recepty, soutěže, recenze, láska a sex, módní trendy, děti a rodina – vše co vás zajímá

Nevíte co s vaším podnikáním? Nemáte už nápady? Zeptejte se vašeho dítěte, třeba vás překvapí.

Dostali jste se do slepé uličky? Nevíte už kam dál? Co udělat jinak, nebo víc? Protože jste už udělali vše, nebo nemáte už nápady? Chcete změnu, nevíte, co a jak to udělat? Rádi by jste začali dělat něco, co vás bude naplňovat a zároveň vám to přinese i radost a zisk? Dáváte si otázky jak tohle vše skloubit a jak to vše vymyslet? Pokud máte doma malé dítě možná máte vyhráno.

Zkuste si sednout se svým malým dítětem a jen tak si s ním zkuste povídat. Možná vás překvapí svou bezprostředností a neotřelými názory. Budete se divit, jaké úžasné naápady může mít dítě třeba v 7mi letech.

Zeptejte se ho, co máte dělat? Jak to máte udělat a co si o té vaší práci myslí a jak by to udělalo samo. Možná se dozvíte zajímavé nápady a pokud jim správně porozumíte, protože dětské řeč může být mnoha dospělým nesrozumitelná, třeba se vyřeší vaše situace tak rychle, že by vás to ani nenapadlo. Dejte dítěti důležitost a ukáže vám to, co vám je skryto.

Zeptejte se ho, co by udělalo samo a jak. Zeptejte se ho. co si myslí, co je pro vás to nejlepší. Děti do určitého věku vědí všechno. Nevíme jak, ale je to tak. Taky nevíme, proč po sedmém roku života, tato mimořádná schopnost zmizí. Což je pro nás obrovská škoda. Měli bychom ty naše děti možná leckdy více naslouchat. Možná vás překvapí, co se dozvíte a nebudete potřebovat byznys poradce. Vaše dítě je spojeno s vaším srdcem. S tím rozdílem, že ono s ním je v souladu a v míru. A to je to, co my dospělí zapomínáme. Vraťme se do dětských let a vzpomeňme si na doby, kdy jsme brali vše jako hru a proto se nám dařilo a co se nepovedlo, zkusili jsme znovu, nebo jinak. Poslechněte svá dítka, ukáží vám minimálně cestu a budou vaší inspirací a to přece za to stojí, nemyslíte?